Στο Coffee Bike για ένα…bite!

25 April 2015

Ήταν μια από αυτές τις συζητήσεις στο γραφείο που τα αυτιά μου κρυφακούν καμιά φορά χωρίς να ζητήσουν άδεια από το μυαλουδάκι μου (σας έχει τύχει κι εσάς ελπίζω!;)… που με οδήγησε σήμερα στο Coffee Bike! Λέγανε τα παιδιά με ενθουσιασμό για ένα μαγαζάκι-όαση για κάθε ποδηλάτη και… στερημένο βιταμινών και λοιπών θρεπτικών συστατικών! Κι επειδή μάλλον, με την όρεξη που με κυριεύει  τελευταία ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, είπα να περάσω μια βόλτα μπας και βοηθηθώ.

Βρουμ βρουμ λοιπόν σε 4 ρόδες, μιας και ποδηλάτης δεν έιμαι, για το Πικέρμι και συγκεκριμένα το 19ο χλμ. της Λεοφώρου Μαραθώνος. Και να μαστε:

Coffee BikeΕκεί αφού περιεργάστηκα για λίγο τον “ιδιαίτερο” αυτό χώρο, μπήκα στο λαβύρινθο του μενού. Έφτασα σε αδιέξοδα με χυμούς από καρότα, ανανά, λεμόνι…σπανάκι!, πάλεψα με smoothies και κολύμπησα σε νερό καρύδας, βγήκα όμως αλώβητη με λάφυρα τον εικονιζόμενο χυμούλη ονόματι “Morning Energizer” και την πιο υγιεινή μους που έφτιαξε ποτέ κανείς. Ο ντροπαλός αυτός χυμός, οφείλει το χρώμα του στο πατζάρι που περιέχει, το οποίο μπαίνει στο μπουκάλι παρέα με μήλο, ginger και καρότο ενώ η μους αποτελείται από γάλα καρύδας, chia και rasberry.  Ooops και τώρα που ξανακοιτάω τις φωτογραφίες της ημέρας, δεν έχω ιδέα πως βρέθηκε αυτό εδώ το bagel σολωμού στο πιάτο μου:

Coffee BikeΓεύσεις πρωτόγνωρες για τον ουρανίσκο μου, μιας και δεν φημίζομαι για τις υγιεινές διατροφικές επιλογές μου, που σίγουρα άξιζαν την διαδρομή ως εκεί αλλά και τα 12,50€. Τόσα γιατί με 1,80€ απέκτησα αυτό εδώ το κόκκινο αλάτι για να συνεισφέρω και εγώ με τον τρόπο μου στην προσπάθεια της Wise Greece.

Α και μην ξεχάσω, για εσάς που τυχόν βρεθείτε στο Λονδίνο και σας αρέσει η ιδέα του Coffee Bike, αξίζει να δοκιμάσετε το Look Mum No Hands.

Τελικά δεν είναι κακό να κρυφακούς ή μήπως είναι;

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply