Χιλιαδού Vol. I | Must sea

5 June 2016
Χιλιαδού

Ω ναι εγώ η 28 χρονών Ευβοιώτισσα-Αρχόντισσα σύμφωνα πάντα με το τραγούδι, δεν είχα βρεθεί ποτέ πριν στη Χιλιαδού.

Η ευκαιρία λοιπόν μου χτύπησε την πόρτα από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Καλοκαιριού κι επειδή καιρός για χάσιμο δεν υπάρχει, δεν είπα όχι. Τα πήρα τα ρίσκα μου εδώ που τα λέμε και τα ένοιωσα καλά στο είναι του μυαλού μου. Αν θέλεις να μάθεις λεπτομέρειες, drop my a line. Όλα θα στα πω!

Δε θα πολυλογήσω άλλο. Ξεκίνησα βρουμ βρουμ από τη Χαλκίδα, βρέθηκα στη Στενή -θα δεις φώτο που έβγαλα- και τσούκου τσούκου πέρασα τα καταπράσινα βουνά (καμάρωσα και τη Δίρφη), εισέπνευσα καθαρό οξυγόνο κι έφτασα στην πολύφημη τριπλή παραλία. Κι είπα μιας και πήγα, να το ζήσω στο έπακρο και να δω με τα ματάκια μου και τις 3 πτυχές της. Σκαρφάλωσα λοιπόν.

Ω ναι ξαναλέω.

Σκαρφάλωσα ένα κατσάβραχο και πήγα ως την παραλία των γυμνιστών. Αν δε το’ χεις και πολύ με το σκαρφάλωμα, φρόντισα εγώ να σου βγάλω ωραιότατες φωτογραφίες να χορτάσει το μάτι σου, να μη χρειαστείς να κάνεις το κατσίκι.

Αν τσιτσιδώθηκα δε θα μάθεις, λυπάμαι.

Για τα νερά, τη θέα, τα βράχια, τις σπηλιές, τον ήλιο, τη ζέστη, την ηρεμία δε θα πω. Θα δεις μόνος σου. Για αρχή τις παρακάτω φωτογραφίες κι ελπίζω σύντομα κι εσύ με τα ματάκια σου.

This slideshow requires JavaScript.

ΥΓ παίζει ωραίο φαγητό στο Γλάρο και μια χάρα καφές, παγωτό στη Φιλίτσα. Γενικώς δε νομίζω να σου λείψει τίποτα.

Τα λέμε εκεί λοιπόν!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply