Δες το 127 hours για να μην κοιμηθείς άλλες τόσες

22 April 2017
127 hours James Franco

Ενίοτε σημειώνω πράγματα που θέλω να δω, μέρη που θέλω να επισκεφτώ κι άλλα πολλά. Αυτό άλλοτε γίνεται σε τετράδια, άλλοτε σε χαρτάκια, άλλοτε πάλι μου στέλνω μηνύματα στο facebook, είναι διάφορες οι τεχνικές επικοινωνίας που ακολουθώ με τον εαυτό μου :P Αυτά όλα βέβαια, είναι και φορές που δε τα κοιτάω ποτέ ή που τα κοιτάω πολύ αργότερα απ’ ότι θα έπρεπε.

Έτσι, εκεί που έψαχνα προχθές να βρω κάτι συγκεκριμένες σημειώσεις, αναγκάστηκα να σκανάρω κι ένα σωρό “άχρηστη” πληροφορία μέχρι να φτάσω εκεί που ήθελα. Συνάντησα λοιπόν, τίτλους από ταινίες και σειρές που θα ‘θελα να δω και κάπως το “127 hours” μου έκλεισε το μάτι. -και λίγα λέω-

Αυτή την ταινία οριακά την είδα και με τα δυό μου μάτια κλειστά. Γιατί; Γιατί μπαίνεις στο imdb και λέει στην περιγραφή της ταινίας:

An adventurous mountain climber becomes trapped under a boulder while canyoneering alone near Moab, Utah and resorts to desperate measures in order to survive.

Όχι πες, που πάει το μυαλό σου;;; Σίγουρα πάντως δεν πάει στην πραγματική εξέλιξη των πραγμάτων. Με ξεγέλασαν τα resorts, λέω θα ‘χει τοπία, πράματα και θάματα. Εσύ είσαι που το λες; Χάρηκα λιγάκι στην αρχή και μετά άρχισε το μαρτύριο, ώσπου ολοκληρώθηκε 90 περίπου λεπτά αργότερα.

Κι αφού είδα ότι είδα, συνηδειτοποίησα ότι πρόκειται για αληθινή ιστορία και κάπως έτσι βασανίστηκα ακόμη περισσότερο. Ο “αληθινός” ήρωας, γιατί για τέτοιον μιλάμε, είναι ο Aron Ralston, ο οποίος μάλιστα πριν τα γυρίσματα της ταινίας, είχε γράψει κι ένα βιβλίο. Αυτό.

Τι να πω, ενός λεπτού σιγή για τις ιστορίες που έχουν “γραφτεί” σ’αυτόν τον κόσμο.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply