ΕΦΑΓΑ

Uberness | Madness

June 23, 2016
Uberness

Αυτό εδώ το ρημάδι το WordPress λέει ότι πρέπει να βάλω τώρα εδώ σ’αυτό ακριβώς το σημείο, τη λέξη Uberness για να καταλάβεις λέει γιατί πράγμα μιλάμε. Αηδίες. Αφού εγώ ξέρω ότι έχεις ήδη δει τη φωτογραφία και σου ‘χουν βγει τα μάτια έξω, κι έχεις ήδη μπει στο ψητό και μάλιστα στο καλά ψημμένο.

Εκεί μπήκα κι εγώ περνώντας την πορτά του Uberness και ξεπερνώντας κάθε καλοκαιρινό ενδοιασμό που εμποδίζει -ποιον δεν ξέρω, εμένα πάντως όχι- να γευτεί κανείς τις μικρές χαρές της ζωής. Για να φτάσω βέβαια εκεί, είχα χρόνο γενικά να το σκεφτώ πριν, μιας και δυσκολεύτηκα κομματάκι.

Α στην λαχαναγορά του Ρέντη δεν είχα ξαναπάει.

Β που πας χρυσό μου χωρίς να ψαχτείς λίγο online πρώτα, να δεις τουλάχιστον πως μοιάζει το μαγαζί απ’εξω. Ώρες ώρες περνάω φάση Δε ζω στο 2016.

Uber κάθε δυσκολίας, έφτασα όμως στο Uberness!

Κι αντίκρυσα το cult σκηνικό που ακούει στο όνομα Uberness ή αλλιώς την avant-garde καντίνα του Βασίλη Καλλίδη. Είναι εντυπωσιακά διαφορετική μπορώ να πω. Κάτι ξεχωριστό, παλιακό και μοντέρνο μαζί. Μπαίνοντας περπατάς πάνω στην πολύ λεπτή γραμμή που τα χωρίζει αυτά τα δύο.

Ε για το μετά τι να πω; Πιάσαμε πλαστική καρέκλα και πέσαμε πάνω στο Uber Hot Dog και σε κάτι κοτόπουλα, πατάτες, μπύρες, χαμούλης γενικώς. Μετανοιώνω ωστόσο που παίξαμε διστακτικά και δεν τολμήσαμε το τηγανητό κρουασάν. Λόγος για να ξαναπάμε βέβαια… αφορμή δεν είχαμε, αφορμή βρήκαμε!

All in all ο λογαριασμός μας (2 άτομα) δεν ξεπέρασε τα 20 ευρώ αν δεν κάνω λάθος, το οποίο δεν είναι πολύ κακό σαν νούμερο, απλά έχε κατά νου και τα logistics κόστη. Α και -το πιστεύεις ή όχι- το πιάτο που χειροκροτήσαμε και 2 περίτρανα χωρίς δεύτερες σκέψεις ήταν… η σαλάτα! Go for it! Το οποίο θα μπορούσε να γίνει και go for eat γιατί το restaurant αυτό είναι pop-up, για 365 εμφανίσεις συνολικά.

You Might Also Like